VERTALING

Portfolio

Stacks Image 6
De fakkel van het getuigenis, uitgegeven door Stichting Heart Cry, geeft een interpretatie van de geschiedenis van groepen christenen, naast die van de geïnstitutionaliseerde christelijke gezindten. Geschreven door John W. Kennedy. De oorspronkelijke titel is “The Torch of the Testimony” (Gospel Literature Service, Bombay/Mumbai, India, 1965). Ready Writer heeft de vertaling verzorgd en geeft de Epub-versie uit. Deze Epub-versie is in de webwinkel van Ready Writer te verkrijgen.
Stacks Image 16
Wilsoefening bij kinderen is de vertaling van “Training a Child’s Will”, een serie toespraken van Elisabeth Elliot in het kader van haar radioprogramma “Gateway to Joy”. De Epub- en pdf-versies zijn gratis te downloaden. De pdf is ook direct online te lezen door op de afbeelding hiernaast te klikken en is dan te downloaden.
Stacks Image 19
Paula van de Waldenzen is de vertaling en bewerking van “Paula, La petite orpheline des Vallées vaudoises du Piémont”, door de Franse schrijfster Eva Lecomte. Naar verwachting verschijnt dit boek half april en is dan verkrijgbaar in de boekhandel. Een audioversie is in de maak.